ALO PAKET DÖNEMİ BİTTİ

SAMSUN-Bafra'da ev yemekleri ile tanınan, CİMLLİ YEMEK SALONU " İşletme sahipleri İbrahim ve Emine Türkmen bugünden itibaren Alo Paket servisini kapattıklarını duyurdular.

YAŞAM Yayın: 12 Şubat 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2025 00:40:00
Editör - Vural Yeşilyurt
Okuma Süresi: 20 sn.
Google News

"Değerli Müşterilerimiz,
Eleman sıkıntısı ve dükkan içindeki yoğunluk nedeniyle, bugün itibariyle paket servisimizi geçici olarak durdurmak zorunda kaldık. Anlayışınız için teşekkür eder, hizmetlerimize yemak salonumuzda devam edeceğimizi saygıyla duyuruyor,  anlayışınıza sığınıyor tekrar teşekkür ediyoruz" 

CİMİLİ YEMEK SALONU Kamuoyuna saygıyla duyrulur.. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.