Sencer Solakoğlu Bafra’da Çiftçilerle Buluşuyor

Bafra’da bugün tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik önemli bir program gerçekleştirilecek. Tarım alanındaki çalışmaları ve üretici odaklı projeleriyle tanınan Sencer Solakoğlu, bölge çiftçileriyle bir araya gelecek.

YAŞAM Yayın: 24 Şubat 2026 - Salı - Güncelleme: 24.02.2026 11:30:00
Editör - Vural Yeşilyurt
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

“Kazanan Çiftçi, Büyüyen Türkiye” programı kapsamında düzenlenen buluşma, Bafra CHP İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde saat 13.30’da Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde başlayacak. Programa Bafra ve çevre ilçelerden çok sayıda üreticinin katılması bekleniyor.

Modern tarım uygulamalarıyla dikkat çeken Solakoğlu, Karacabey’deki çiftliğinde teknolojiyi üretime entegre eden çalışmalarıyla tanınıyor. Çeşitli tarım platformlarında hazırlayıp sunduğu programlarla üreticilere rehberlik eden Solakoğlu’nun, buluşmada verimlilik, sürdürülebilir üretim ve yeni nesil tarım yöntemleri üzerine değerlendirmelerde bulunacağı bildirildi.

Tarım Tivi ve Bereket Haber olarak programı yakından takip edeceğiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.