BAŞKAN KILIÇ'IN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç 14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

YAŞAM Yayın: 17 Nisan 2026 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2026 01:13:00
Editör - Vural Yeşilyurt
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatanımızın birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi anmak üzere idrak ettiğimiz 14-20 Nisan Şehitler Haftası, bizlere büyük bir sorumluluğu ve derin bir minnet duygusunu hatırlatmaktadır.

Bayrağımızın göklerde özgürce dalgalanması, ezanlarımızın susmaması ve bu topraklarda huzur içinde yaşayabilmemiz; şehitlerimizin gösterdiği eşsiz fedakârlık ve kahramanlık sayesinde mümkün olmuştur. Onlar, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, isimleri ve hatıraları nesilden nesile aktarılacaktır.

Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en büyük emanet; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde güçlü bir Türkiye’yi yaşatmak ve daha ileriye taşımaktır. Bizler de bu bilinçle, onların aziz hatıralarına layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

 

Şehitlerimizin kıymetli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor, milletimizin Şehitler Haftası’nı saygıyla anıyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.