Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’tan Anneler Günü Mesajı
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, yayımladığı Anneler Günü mesajında annelerin toplumun temel direği olduğunu vurguladı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda annelerin sevgi, fedakârlık ve merhametin en güzel temsilcileri olduğunu belirtti.
Kocabaş mesajında, “Dünyanın en saf sevgisi, bir annenin kalbinde saklıdır. İlk nefesimizden son nefesimize kadar sevgisiyle bizlere yol gösteren annelerimiz, hayatımızın en kıymetli değeridir” ifadelerini kullandı.
Annelerin sadece aile yapısının değil, aynı zamanda güçlü toplumların da temelini oluşturduğunu ifade eden Kocabaş, “Hayatın tüm zorluklarına karşı evlatlarına siper olan, karşılıksız sevgisiyle bizleri büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Başta şehit anneleri olmak üzere yüreğinde anne sevgisi taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü tebrik eden Kocabaş, mesajını “İyi ki varsınız” sözleriyle tamamladı.



