
KOCABAŞ: VEZİRKÖPRÜ-BAFRA YOL BAĞLANTISI İKİ İLÇEYE DEĞER KATACAK
Vezirköprü-Bafra Çalköy-Güldere grup yolunun tamamlanmasının iki ilçe arasındaki ticari, sosyal ve kültürel ilişkileri güçlendireceğini belirten Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, yolun bölge ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

Vezirköprü ilçesinde 8 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda yürütülen çalışmalar hız kazandı. Vezirköprü ile Bafra arasındaki ulaşım açısından da büyük önem taşıyan Çalköy-Güldere grup yolundaki çalışmaların tamamlanmasıyla, iki ilçe arasında yeni ve önemli bir ulaşım bağlantısı sağlandı.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, yeni yol bağlantısının özellikle ekonomik ve ticari hareketliliğe önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Kocabaş, Vezirköprü ile Bafra'nın karşılıklı olarak güçlü ticari ve kültürel potansiyele sahip iki ilçe olduğuna dikkat çekerek, ulaşım imkânlarının gelişmesinin bu potansiyelin daha etkin değerlendirilmesine imkân sağlayacağını ifade etti.
“İKİ İLÇENİN TİCARETİNE YENİ BİR KAPI AÇILACAK”
Yeni yol bağlantısının Bafra'nın ticari hacminin büyümesine katkı sağlayacağını vurgulayan Kocabaş, Vezirköprü ile Bafra arasındaki ulaşımın kolaylaşmasının üreticiden tüccara, esnaftan sanayiciye kadar birçok kesime olumlu yansıyacağını kaydetti.
Kocabaş, iki ilçenin birbirine daha güçlü şekilde bağlanmasının yalnızca ticaret açısından değil, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi bakımından da önem taşıdığını belirterek, yapılan yatırımın bölgesel kalkınmaya katkı sunacağını dile getirdi.

KOCABAŞ, 2022-2026 DÖNEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
Bafra TSO seçimleri kapsamında Bafra basınıyla ELYA Balo Davet Salonu'nda geniş katılımlı bir toplantıda bir araya gelen Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Yemekli tanıtım ve değerlendirme toplantısında konuşan Kocabaş, 2022-2026 döneminde gerçekleştirilen çalışmaları kamuoyuyla paylaşarak yeni döneme ilişkin hedef ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Organize sanayi bölgelerinden tarıma, eğitimden istihdama kadar birçok alanda yürütülen çalışmalara değinen Başkan Kocabaş, görev süreleri boyunca Bafra'nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Toplantıya katılan davetlileri selamlayarak konuşmasına başlayan Kocabaş, dört yıllık görev dönemini tamamladıklarını belirterek, geride kalan süreçte hayata geçirilen projeleri anlattı ve yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.











