BAŞKAN KILIÇ'TAN AŞURE İKRAMI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Muharrem ayının gelişi dolayısıyla ilçenin çeşitli noktalarında kurulan stantlarda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

YAŞAM Yayın: 18 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 18.08.2021 23:13:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vatandaşların Muharrem ayını tebrik eden Başkan Kılıç, Bafra Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan ve hijyenik kaplarda sunulan aşurelerden ikram etti. Başkan Kılıç’a aşure ikramında Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Ahmet Tokgöz ve MHP Bafra  İlçe Başkanı Barbaros Turna eşlik ederken, vatandaşlar da aşure ikramı ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdi.

Belediye hizmet binası önü, Atatürk Bulvarı ve Tekel caddelerinde aşure dağıtımı için kurulan stantlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılıç, etkinlik boyunca vatandaşlarla da hem aşure ikramında bulundu hem de uzun uzun sohbet etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mübarek Muharrem ayının gelişi münasebetiyle, hemşehrilerimizle, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşuremizi paylaştık. Aşevimizde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz aşurelerimize kıymetli hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyor, Muharrem ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam dünyasına bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.