aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik şerit iqos karton masura komatsu yedek parça çember makinası polyester çember pod türkiye juul pods juul pod puff bar glo Penis Büyütme Ameliyatı Penis Enlargement Surgery Turkey Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Kürtaj Ankara Kızlık Zarı Dikimi Ankara Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara anadoluslot

KAZANAN DOSTLUK OLDU

Bafra Belediyesi Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde spora gönül vermiş engelliler ve Bafraspor eski futbolcuları bir araya getirerek halı saha müsabakası gerçekleştirdi.

YAŞAM Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 00:47:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bafra Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Gençlik Merkezi halı saha tesislerinde oynanan maçta Ampute Futbol A Milli Takım Oyuncusu Harun Yüksel de yer alırken maçı Samsun Bölgesi il Bayan hakemi Burcu Dursun yönetti. Engelli bireylerin hayatın her alanında var olmaları için toplumda bilinç oluşturulmasını sağlamak adına gerçekleştirilen dostluk maçını izleyenler arasında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna,İYİ Parti ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve vatandaşlar yer aldı. Sanatın ve sporun iyileştirici gücüne inandıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak ilçemizdeki engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl ki Engelliler Haftası'nda engelli kardeşlerimizle birlikte farklı etkinlikler düzenledik. Bunlardan biri olan futbol karşılaşmasında bizleri yalnız bırakmayan engelli kardeşlerime, Bafrasporumuzun eski futbolcularına ve diğer katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Keyifle izlediğimiz maçın tek kazananı dostluk oldu” dedi.

Dostluk maçı tüm katılımcıların yer aldığı hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

Öte yandan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu) tarafından Fransa'nın Normandiya bölgesinde 14-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gymnaisade Yaz Oyunlarında" mücadele edecek olan Erkek Ragbi Takımı oyuncu ve antrenörleriyle düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.