ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR:
SAMSUN – Bafra Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaptığı yüksek performanslı hasatlarla dikkat çeken Agrofayfmworld biçerdöverleri, çiftçilerin yoğun ilgisini görmeye devam ediyor.

Türkiye distribütörü Agrofay firması tarafından Çin’de, ülkemizin arazi ve ürün yapısına uygun şekilde özel olarak üretilen bu yeni nesil biçerdöverler, pratik kullanımı ve verimliliğiyle öne çıkıyor.
Bafra Traktörcüler Sitesi 2. Sokak’taki showroomda, bölge bayisi Önder Global Tarım Dış Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. ev sahipliğinde çiftçilerin ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda örnek üreticilerden Kamil Al ve oğlu da showroomu ziyaret ederek firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Önder’den detaylı bilgi aldı.
Mukadder Önder, Agrofayfmworld biçerdöverlerine yönelik yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek, çiftçilere Ziraat Bankası ve DenizBank üzerinden düşük faizli kredi imkânı sunulduğunu müjdeledi.
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Kamil Al, “Tarımda teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bu gelişmeleri bize ulaştıran Önder Global gibi öncü kuruluşlar sayesinde üretim daha kolay ve verimli hale geliyor. Agrofayfmworld biçerdöverleri, yüksek performansı, ekonomik kullanımı ve pratikliğiyle dikkat çekiyor,” dedi.