NEZİRE GÜNGÖR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Merhume Nezire Güngör’ün vefatının ikinci ayı dolayısıyla ailesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’ndeki Kaşıkçı İyigün Camisi’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Programa katılan yaklaşık 600 kişiye yemek ikram edildi.

YAŞAM Yayın: 26 Ekim 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2026 11:01:00
Editör - Vural Yeşilyurt
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İkindi namazının ardından gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, Mevlid-i Şerif okundu. Merhume Nezire Güngör’ün ve ailenin ahirete göç eden yakınlarının ruhuna dualar edildi. Manevi atmosferin hâkim olduğu programda, merhumenin aziz hatırası dualarla yâd edildi.

Bafra Güngör Sebze ve Meyve Dünyası işletme sahibi Ramazan Güngör, konuklarla yakından ilgilendi. Güngör, yaptığı açıklamada annesinin vefatının ikinci ayı dolayısıyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla merhumenin hatırasını paylaşan dostlarına, akrabalarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Güngör, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese şükranlarını sunarak Nezire Güngör için edilen duaların Allah katında kabul olmasını temenni etti.

Merhume Nezire Güngör’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli, ruhu şad olsun.

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.